Profil

Om Wennich VVS & Kloak ApS

Wennich’s VVS & Kloak ApS og Rich. Johansen & Søn ApS er autoriseret Gas- og Vandmester, samt Kloakmester og beskæftiger i dag 8 medarbejdere, fordelt på montører og administrativ personale. Vi sætter en stor ære i at udføre alle opgaver på højeste faglige niveau. Derfor modtager alle vores medarbejdere løbende fagrelevante kurser og efteruddannelser.

Dette sikrer, at vi kun udfører arbejde af højeste kvalitet og derfor er vores kvalitetssikringssystem også godkendt af Q-Kvalitet – Dansk VVS.

Vores historie

Firmaet Wennich’s VVS & Kloak ApS, blev etableret i 1998 af VVS installatør Frans Wennich, og startede oprindeligt som en enkeltmandsvirksomhed beliggende i Hyllede.

Med tiden voksede firmaet sig større og den 1. maj 2007, overtog Wennich’s VVS & Kloak ApS firmaet Rich. Johansen & Søn ApS, beliggende i Herfølge.

Ved overtagelse af Rich. Johansen & Søn, benyttede vi samtidig chancen for at åbne endnu en afdeling i Rich. Johansen & Søn eksisterende lokaler i Herfølge.

Fremover er vi således fortsat at finde i nærområdet omkring Rønnede og Næstved fra vores afdeling i Hyllede, imens afdelingen i Herfølge dækker et stort område omkring Herfølge og Køge.

1. marts 2010 flyttede afdelingen i Herfølge fra Vordingborgvej 112 B til nye og flotte lokaler på Ølandsvej 29 i Herfølge.

Comments are closed.

 • God service og høj kvalitet, er det som kendetegner Wennich VVS & Kloak / Rich. Johansen & Søn.

  Vi beskæftiger os med en lang række arbejdsområder indenfor VVS, Energi og Udendørs arbejde.

  Vi sætter en stor ære i at vores arbejde leveres til tiden, til den aftalte pris og med kvaliteten i top.

 • Generel kontakinformation

  Telefon: 56 72 66 26
  E-mail: info@wennich.dk

  Herfølge
  Adresse: Ølandsvej 29, 4681 Herfølge
  Telefon: 56 27 40 05

  Tappernøje
  Adresse: Snesere Torpvej 42, Everdrup, 4733 Tappernøje
  Telefon: 56 72 66 26

 • Find os her (klik for kort)

 • Kontakt os