Om os

Wennich VVS & Kloak ApS

Om Wennich VVS & Kloak

Firmaet Wennich’s VVS & Kloak ApS, blev etableret i 1998 af VVS installatør Frans Wennich. Firmaet har i 2022 ændret navn til Wennich VVS & Kloak ApS og samtidig er ejerkredsen vokset fra 1 til 2 nemlig stifter af firmaet Frans Wennich og den kommende overtager i det igangværende generationsskifte VVS installatør Lasse Brøndum Græsbøll.

Generationsskiftet er en flerårig proces, der forventes færdig senest 2031 hvor Frans fylder 60 år og Lasse 40 år. I den spæde start vil Frans dagligt stå for det administrative og være baggrunden som støtte, men altid til at træffe på kontoret, men også i marken som altid. Lasse vil stå for den daglige drift, besigtigelser, tilbudsgivning og arbejde i marken. 

Samtidig med alle de nye ændringer har vi skiftet hele vores vognpark ud med elbiler. så vi kan stå forrest og vise at vi er et grønt firma.

25 års jubilæum 1. september 2023

 

Fra Køge Netavis, 31. august 2023

 

På fredag den 1. september er der noget at fejre hos Wennich VVS & Kloak i Herfølge. Her fejrer virksomheden, som er stiftet af den nuværende hovedindehaver Frans Wennich, 25 års jubilæum og markerer samtidig, at Lasse Græsbøll nu indtræder i et generationsskifteforløb over de kommende år.

Dagen fejres med en reception fra klokken 12, hvor hele virksomheden håber at se kunder, samarbejdspartnere, netværkskollegaer og venner af huset til nogle hyggelige timer.

Wennich VVS & Kloak blev etableret i 1998 af Frans Wennich som enkeltmandsvirksomhed, og er i løbet af årene vokset støt. I 2007 overtog Frans Wennich Richard Johansen & Søn i Herfølge.

I dag er hovedbeskæftigelsen VVS arbejde, og samtidig satser Wennich målrettet på den grønne omstilling med Lasse Græsbølls specialisering i varmepumper.

Og for at sætte handling bag de “grønne” ambitioner, har Wennich skiftet hele vognparken ud, så alle montørbiler i dag kører på el.

Vi tager ansvar

 

Vi har i alle årene taget vores ansvar for praktikanter og lærlinge, og er flere gange blevet indstillet til Kommunernes sociale priser, forankret i samarbejde med vores lokale jobcentre. Her støtter vi op om alle deres initiativer (jobprøvning, fleksjob, praktik osv.).

 

Help Africa

Vores nyeste indsatsområde er vores sponsorbarn Rachel, som vi har gennem NGO’en Help Africa (www.helpafrica.dk)   

Wennich VVS & Kloak

Om os

Firmaet Wennich’s VVS & Kloak ApS, blev etableret i 1998 af VVS installatør Frans Wennich.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os med din forespørgsel.

Vores ydelser

Vores ydelser spænder sig fra VVS til kloakinstallationer, heribalndt køkken og bad, varmepumper, solvarme.